Ξενώνας

Ο πλινθόκτιστος Ξενώνας μας βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στον παραδοσιακό οικισμό της Χάρμαινας  Είναι χτισμένος σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διαθέτει κομψά καταλύματα
Όλα τα δωμάτια είναι ξεχωριστά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια. Όλα τα δωμάτια έχουν οροφή με δοκάρια, ξύλινο δάπεδο, κομψή διακόσμηση με κλασικά έπιπλα, κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο. Διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Επίσης μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Τα δωμάτια μας διαθέτουν αυθεντική επίπλωση και σχεδιασμό που αντανακλά την ιστορία του κτηρίου.
Καθώς περιπλανιέστε στα λιθόστρωτα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού θα συναντήσετε παραδοσιακά καφέ και μπαρ. Ανάμεσα σε βυρσοδεψία που λειτουργούν ακόμα και σήμερα με τον πατροπαράδοτο τρόπο επεξεργασίας δερμάτων, μπορείτε να πιείτε καφεδάκι στο Εν Ελλάδι, το «ζεστό» καφέ μας πίνοντας ελληνικό στη χόβολη και τσάι του βουνού μαζεμένο από τα γύρω βουνά της Φωκίδας. Η θέα στον ελαιώνα της Άμφισσας και η θάλασσα της Ιτέας θα σας γαληνέψουν.
Από την Άμφισσα ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί σε ελάχιστα λεπτά με το αυτοκίνητο, τους Δελφούς, την Αράχωβα προτιμά βουνό ή την Ιτέα και το Γαλαξίδι αν θέλει θάλασσα.

Ωμόπλινθος - Χάρμαινα

Leave a Reply